Trekker kantelt op de Randweg

Emmeloord – Op de Randweg is dinsdagmiddag 5 april een trekker door nog onbekende oorzaak gekanteld. Vanwege de berging is de weg enige tijd voor het verkeer afgesloten geweest.

De bestuurder van de trekker moest uitwijken voor een inhalende auto. Het landbouwvoertuig raakte hierbij de stoeprand, waardoor de aanhanger, geladen met ongeveer 3 ton aardappelen, de machine een zetje gaf en uiteindelijk liet kantelen. De aanhanger viel niet om maar blokkeerde wel de rijbaan. Politieagenten sloten de weg in beide richtingen af. Een gespecialiseerd bedrijf werd ingelicht om de machine te bergen. Men heeft de trekker met een hijskraan weer op vier wielen gezet. Hierna kon de eigenaar zijn trekker zelf weg rijden.

Voor zover bekend hield de bestuurder van de trekker alleen een paar schrammen op. De afzetting van de Randweg, tussen de Nagelerweg en Landbouwkade, was rond 15:00 uur weer opgeheven.

Foto’s 1 & 2: IngezondenLaat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer