Trekker en auto botsen frontaal: automobilist gewond

Bant – Op de Oosterringweg, ter hoogte van het industrieterrein in Bant, heeft donderdagmiddag 23 juni een ernstig ongeluk plaatsgevonden.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden om half 3 opgeroepen voor het ongeval. Een trekker en een personenauto kwamen frontaal in botsing. De automobilist, een 77-jarige man uit het Drentse Zuidwolde, raakte zwaargewond en zat bij aankomst nog in het voertuig. De brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel de bestuurder uit zijn auto gehaald. Het slachtoffer is in de ambulance gestabiliseerd, op afwachting van de traumahelikopter. Deze landde naast het ongeval. Men heeft het slachtoffer in de helikopter gedragen en naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk doordat de automobilist onwel werd en op de verkeerde weghelft terecht kwam. De bestuurder van de trekker bleef, op de schrik na, ongedeerd. Beide voertuigen liepen flinke schade op en zijn geborgen. De N715 was lange tijd volledig voor het verkeer afgesloten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer