Tractor en auto botsen op Nagelerweg

Nagele – Op dinsdag 24 maart heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Nagelerweg tussen Emmeloord en Nagele. Hier waren een tractor en een personenauto op elkaar gebotst.

Het ongeval gebeurde rond 17:00 uur op de Nagelerweg ter hoogte van de Oud Emmeloorderweg. Een tractor met aanhanger en een personenauto botsten door nog onbekende oorzaak op elkaar. De auto kwam door de klap half in de sloot terecht. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, werden massaal gealarmeerd. Vermoedens waren dat de slachtoffers ernstig gewond waren. Toen de eerste hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek het mee te vallen. De traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet door te komen en kon halverwege de vlucht retour.

Ambulancepersoneel heeft de betrokkenen nagekeken op letsel. Op de schrik na mankeerde de personen niets. Wel liep de personenauto flinke schade op.

De rijbaan richting Nagele was tijdelijk afgesloten. De politie leidde het verkeer om het ongeval heen. Een berger heeft de auto geborgen. De exacte oorzaak van de aanrijding is nog onbekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer