Scooterrijder gewond bij flinke botsing

Emmeloord – Dinsdagochtend 30 april heeft er even voor 08:00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Hannie Schaftweg net buiten Emmeloord.

Een automobilist kwam het boerenerf af en wilde de weg oprijden maar zag hierbij een scooterrijder door een heg over het hoofd. De jongen op de scooter vloog over de motorkap heen en eindigde gewond op de grond.

Omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Toen de eerste hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek de scooterrijder aanspreekbaar, daarom kon de traumahelikopter onderweg worden afgemeld. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel in behandeling genomen en met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De politie deed ter plekke sporenonderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. Het fietspad werd daarom afgesloten. Fietsers en brommers moesten tijdelijk gebruik maken van de weg, maar werden door verkeersregelaars beveiligd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer