Politiehelikopter zoekt naar inbreker

Emmeloord – Een politiehelikopter heeft woensdagnacht 24 augustus een tijd lang boven Emmeloord gevlogen om te helpen zoeken naar een gevluchte inbreker.

Drie inbrekers werden op heterdaad betrapt in een woning aan de Rijnstraat en zijn hierna gevlucht. Twee verdachten konden al snel in een auto worden aangehouden, de derde was nog zoek. De melder had de achtervolging ingezet maar raakte de verdachte kwijt. Een politiehelikopter vloog toevallig boven Lelystad en werd daarom ingeroepen om te assisteren. De helikopter heeft een uur boven verschillende wijken gezocht. Ook op de grond waren een aantal politieagenten en een speurhond druk op zoek naar de voortvluchtige inbreker.

Tijdens de zoektocht kwam een melding dat er iemand in een tuin stond aan de Zwartezeestraat. De melder was er nog achteraan gegaan maar moest het opgeven. Om 06.15 uur werd de zoektocht gestaakt. Nader onderzoek wordt door de politie ingesteld. Veel mensen werden wakker van de cirkelende helikopter. ‘Ik zag en hoorde de helikopter meerdere rondjes maken. Hopen dat ze de dader alsnog te pakken krijgen ‘, aldus een Emmeloorder.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer