Politieactie voor ‘ontvoerder’ hondje

Urk – Honderden Urkers verzamelden zich zondagavond 25 juni op de Pyramideweg nadat er mogelijk sprake was van een ‘ontvoerd’ hondje.

Het gerucht gonsde dat ‘de Schurk van Urk’ een hondje had ontvoerd en had opgesloten in zijn huis. Er was lange tijd veel politie aanwezig bij de woning. Ook politiehonden waren actief. Van de woning waren op de begane grond enkele ramen ingeslagen. De ‘Schurk van Urk’ heeft zijn reputatie te danken aan vermeende oplichting.

“Na enig speurwerk, is er aan de Pyramideweg geen hond gevonden”, vertelt wijkagent Mark Cobussen. De bewoner van de woning is later op de avond aangetroffen op de Oslolaan. Agenten hebben met de man gesproken en vanwege de commotie op een veilige plek ondergebracht. Een nader onderzoek is opgestart.

Rondom de politieactie liepen urenlang grofweg 500 toeschouwers. Op Facebook werd een livestream gehouden met op het hoogtepunt 2.500 kijkers. Volgens de politie verliep dit zonder incidenten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer