Politie lanceert nieuwe Facebookpagina

Noordoostpolder – De politie van Noordoostpolder heeft deze week een nieuwe Facebookpagina gelanceerd. Na de politie in Almere, maar ook landelijk in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, gaan nu ook de agenten in de Noordoostpolder op het sociale medium hun werk publiceren. Men hoopt zo dichterbij de burgers te staan, maar ook dat de burgers dichterbij de politie gaan staan. ‘Politiewerk bestaat namelijk uit meer dan alleen boeven vangen.’

De pagina wordt beheerd door meerdere agenten, welke werkzaam zijn bij de eenheid Noordoostpolder. Aan de hand van informatie, foto’s en video’s hoopt de politie een duidelijk beeld te scheppen over wat er gebeurt in de polder. Aangezien de politie de burger tegenwoordig heel goed kan bereiken via social media, is dit een unieke kans om verdachten snel op te sporen of de inwoners preventief in te lichtten. Feit blijft wel dat de Facebookpagina niet 24/7 wordt uitgelezen, dus mensen toch moeten bellen naar 0900-8844 en bij spoed uiteraard 1-1-2.

De Facebookpagina heeft nu al bijna 1000 likes. ‘Uiteraard kan hier nog veel meer bij’, vinden de agenten.

Bekijk hier de pagina: https://www.facebook.com/Politie-Noordoostpolder-1670807039852561/?fref=ts

Door op ‘vind-ik-leuk’ te klikken bent u automatisch verbonden en krijgt u de berichten van Politie Noordoostpolder in uw tijdlijn te zien.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer