Plezierjacht uitgebrand op Kadoelermeer

Kraggenburg – Op een plezierjacht, dat voer op het Kadoelermeer, is woensdag 5 augustus aan het eind van de middag brand uitgebroken. De boot werd door het vuur helemaal verwoest.

Men was met het plezierjacht onderweg van Vollenhove naar het open water bij Kraggenburg. Alleen ontdekten zij voor de Kadoelerbrug dat op hun boot brand was ontstaan. De opvarenden konden zich snel in veiligheid brengen, waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. Brandweerploegen uit Vollenhove en Marknesse zijn de brand te lijf gegaan. Na ongeveer een half uur was het vuur gedoofd, waarna alles weer kon worden ingepakt.

Personeel van de ambulancedienst heeft de opvarenden nog gecontroleerd op mogelijk letsel of het inademen van rook. Uiteindelijk viel dit mee en hoefde niemand naar het ziekenhuis.

Het plezierjacht is helemaal uitgebrand en kan dan ook niet meer verder varen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto 1: IngezondenLaat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer