Overvallers na achtervolging aangehouden

Ens – Op zondag 1 december rond 19:30 uur werd de medewerkster van een horecagelegenheid aan de Baan geconfronteerd met twee gemaskerde personen die onder bedreiging van een wapen geld eisten.

Met geld uit de kassa vluchtten de verdachten met een auto in een onbekende richting. Een half uur later zagen surveillerende agenten hun auto rijden op de Schokkerringweg in de richting van Nagele. De verdachten vervolgden hun weg richting Noord-Nederland waarbij men via Emmeloord in de richting van Kuinre en Heerenveen reed. Inmiddels achtervolgd door door eenheden uit drie politiedistricten werd de auto met de verdachten uiteindelijk klemgereden op de Rijksweg A28 bij Zuid-Wolde.

De verdachten werden aangehouden en ingesloten. De politie zet het onderzoek voort. Over de identiteit van de verdachten is nog niets bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer