Over ons

Op Regio25.nl worden nieuwsberichten geplaatst over 112-gebeurtenissen in de Noordoostpolder en op Urk. Wij ondersteunen deze items met foto’s en video’s. Volgens de journalistieke richtlijnen publiceren wij dit materiaal om de burger een beeld te geven van wat er zich lokaal afspeelt.

Geschiedenis

We krijgen soms nog wel eens de vraag waar de naam ‘Regio25’ vandaan komt. Hier is een simpel antwoord op te geven. Iedere veiligheidsregio in Nederland heeft een eigen nummer, zo geldt voor Flevoland nummer 25. Dit getal wordt vooral ter herkenning van de hulpverleningsvoertuigen gebruikt. Zodoende zijn we op de naam Regio25.nl gekomen.

In het beginstadium van Regio25.nl brachten we 112-nieuws uit heel Flevoland. Door toenemende drukte is dit in 2014 ingekrompen naar alleen de twee noordelijke gemeenten van Flevoland.

Het team

Om de inhoud van Regio25.nl actueel te houden zijn er momenteel 2 fotografen actief. Zij gaan dag en nacht op pad om het nieuws op een ethische manier vast te leggen. De fotografen worden ondersteund door een redactie, die alle nieuwsberichten schrijft en publiceert.

Sociale media

We zijn niet alleen op deze website, maar ook op sociale media actief. U kunt ons live tijdens incidenten volgen op Twitter en Facebook.

Bij bijzondere of grotere incidenten uploaden wij video’s op Youtube. Deze komen ook onder de desbetreffende artikelen op Regio25.nl te staan.

Onze fotografen kunnen niet overal bij zijn. Heeft u voor ons een nieuwstip? Onze redactie is bereikbaar op WhatsApp via 06-11641949. Uiteraard is bellen ook mogelijk.

Gebruik foto’s

Op alle content en informatie van Regio25.nl rust het Nederlands auteursrecht. Overname van teksten, foto’s of video’s is zonder toestemming niet toegestaan. Belang bij een foto of iets anders? Vraag dan schriftelijk toestemming in een e-mail aan info@regio25.nl.


Vacature: Foto- en videograaf 

Zoals gezegd zijn wij momenteel met 2 fotografen actief voor deze website, maar hierdoor kunnen we lang niet overal bij zijn. Daarom zijn we per direct opzoek naar foto- en videografen die ons team willen komen versterken.

Wat zijn onze verwachtingen?

  • Je bent woonachtig in de Noordoostpolder of op Urk.
  • Je bent goed mobiel bereikbaar, vooral buitenshuis. Denk aan 3G/4G verbinding.
  • Je bent flexibel en stressbestendig: we werken namelijk met onregelmatige tijden.
  • Je bent in het bezit van een (spiegelreflex)camera en hebt hier enige ervaring mee.
  • Een pré: Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij aan?

  • Een klein maar leuk en enthousiast team waarin je kan samenwerken en kan leren.
  • Je komt op plaatsen, waar je normaal nooit of bijna niet zou komen.
  • Een vergoeding bij verkoop van beeldmateriaal aan andere media (zoals De Noordoostpolder, Omroep Flevoland etc.) Dit is overigens niet gegarandeerd: het hangt af per item.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd? Mail dan naar info@regio25.nl en wellicht ben je straks onderdeel van onze redactie!

Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer