Over ons

Op Regio25.nl wordt bijna al het 112-nieuws uit de gemeentes Noordoostpolder en Urk geplaatst. Wij maken nieuwsitems met foto’s en video’s voor op deze website. Onze fotograferen proberen bij zoveel mogelijk incidenten aanwezig te zijn om u op de hoogte te houden van het hulpverlenend nieuws uit de jongste regio van Nederland.

(Onderaan deze pagina is een vacature te vinden)

Geschiedenis van Regio25.nl

We krijgen soms nog wel eens de vraag waar de naam Regio25 vandaan komt. Hier is een heel simpel antwoord op te geven. Iedere veiligheidsregio in Nederland heeft een eigen nummer. Zo geldt voor Flevoland nummer 25. Dit getal wordt vooral ter herkenning voor de hulpverleningsvoertuigen gebruikt. Zodoende zijn wij op de naam Regio25.nl gekomen.

In het beginstadium van Regio25 hebben we 112-nieuws uit heel Flevoland verzorgd. Door de toenemende drukte is dit in 2014 teruggegaan naar alleen de Noordelijke gemeentes van Flevoland, puur omdat daar onze ‘hoofdbasis’ ligt. We hopen ooit nog weer uit te groeien tot de gehele provincie, echter is dit vanwege te kort aan fotografen nog niet mogelijk.

Redactie

De redactie van Regio25.nl bestaat momenteel uit 3 fotografen verspreid over de twee gemeentes. Hiernaast zijn er ook 2 redacteurs actief om de site draaiende te houden.

Sociale media

Wij zijn niet alleen op deze website, maar ook op sociale media actief. Zo kunt u ons live tijdens incidenten volgen op Twitter. Op Facebook worden dan alle links naar onze artikelen gepost. Doormiddel van een ‘like’ volgt u nog sneller het 112-nieuws.

Regelmatig uploaden wij ook video’s van incidenten op Youtube, deze komen ook onder de desbetreffende artikelen te staan.

Heeft u voor ons een nieuwstip en zijn wij daar nog niet van op de hoogte? Stuur ons dan even een berichtje op Twitter/Facebook en wie weet komt er dan, dankzij u, een item van online.

Foto’s insturen

Bent u bij een incident geweest? Heeft u foto’s die u waardig vindt voor deze website? Stuur die dan op naar info@regio25.nl. Mochten wij de foto’s dan plaatsen op de site, nemen wij uiteraard contact met u op.

Gebruik foto’s

Voor het gebruik van foto’s op deze website is schriftelijk toestemming nodig van de fotograaf die de foto’s heeft gemaakt. U kunt hiervoor het bovenstaande e-maildres gebruiken.

Bent u één van de betrokkenen van een incident en hebben wij daar een artikel van online, neem dan gerust contact met ons op als u bijvoorbeeld de foto’s wilt hebben. Hiervoor kunt u het beste een e-mail sturen.


Vacature: Foto- en videograaf 

Zoals al gezegd werd zijn wij momenteel met 3 fotografen actief voor deze website, maar hierdoor kunnen we lang niet overal bij zijn. Daarom zijn we opzoek naar foto- en videografen die ons team willen komen versterken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent woonachtig in de Noordoostpolder of op Urk.
  • Je bent goed mobiel bereikbaar, vooral buitenshuis. Denk aan 3G/4G verbinding. 
  • Je bent flexibel en stressbestendig: we werken namelijk met onregelmatige tijden.
  • Je bent in het bezit van een (spiegelreflex)camera en hebt hier enige ervaring mee.

Wat bieden wij aan?

  • Een klein maar leuk en enthousiast team waarin je kan samenwerken.
  • Een vergoeding bij verkoop van beeldmateriaal aan andere media (zoals De Noordoostpolder, Omroep Flevoland etc.) Dit is overigens niet gegarandeerd: het hangt af per item!
  • Je komt op plaatsen, waar je normaal nooit of bijna niet zou komen.

Meer informatie of geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan naar info@regio25.nl en wellicht ben je straks onderdeel van onze redactie!

 

Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer