Opnieuw twee verdachte brandjes

Emmeloord – In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 oktober zijn er opnieuw twee verdachte brandjes geweest in Emmeloord.

Omstreeks 01:15 uur werd een brandende personenauto ontdekt op een parkeerplaats aan de Saturnusstraat. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging.

Terwijl de brandweer aan het inpakken was, kreeg men een nieuwe melding. Op De Dardanellen bleek een kliko met oud papier in brand te staan. De brandweerlieden waren snel ter plekke en wisten te voorkomen dat andere kliko’s in brand zouden vliegen.

Er zijn nu in totaal, vanaf dinsdagnacht 3 oktober, zes branden geweest in Emmeloord. Voornamelijk containers en voertuigen zijn getroffen. De politie gaat bijna overal uit van brandstichting en heeft vannacht ook verdachte sporen uit één van de kliko’s veilig gesteld. De politie zet daarom het onderzoek voort.
Een reactie op “Opnieuw twee verdachte brandjes”

Auto uitgebrand op parkeerplaats – Regio25.nl zei:

[…] nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Het is onduidelijk of er een verband is met de andere branden van begin deze […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer