Opnieuw grote brand op Urk

Urk – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een grote brand gewoed op Urk. Dit was de 2e grote brand in 2 weken tijd op Urk. Dit keer was een pand aan de Urkerweg het doelwit.

De eerste melding kwam om 1:22 uur binnen en al snel werd opgeschaald naar ‘Middelbrand’ waardoor er meerde blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse kwamen. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was bleek het vlak naastgelegen autoschade bedrijf en tankstation ook bijna in brand te staan. Hierop is besloten om op te schalen naar ‘Grote brand’ waardoor ook de brandweer van Nagele en Emmeloord ter plaatse kwamen. De brand was hierom ook snel onder controle en geblust.

De brand is vermoedelijk aangestoken. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte oorzaak van de brand. Er zijn, zover bekend, geen gewonden gevallen bij de brand.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer