Opnieuw brand in schuurtje Bossulaan

Emmeloord – Op donderdagmiddag 23 augustus is er opnieuw brand ontstaan in een schuurtje achter een woning aan de Bossulaan in Emmeloord.

Een buurvrouw ontdekte rond 18:00 uur de beginnende brand nadat zij rook uit de rietenkap van het schuurtje zag komen. Ze pakte de tuinslang en wist het nog kleine brandje te blussen. De brandweer is bij aankomst begonnen met verwijderen van het riet om zo te voorkomen dat het vuur weer op kon laaien.

In hetzelfde schuurtje woedde woensdag ook al brand. Toen bleef de schade beperkt. ’s Avonds moest de brandweer uitrukken voor een containerbrand in de Klipperstraat, direct achter de Bossulaan. In totaal staat de teller in 24 uur tijd op drie brandjes in de Botenbuurt. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.
2 reacties op “Opnieuw brand in schuurtje Bossulaan”

Derde keer brand in schuur Bossulaan – Regio25.nl zei:

[…] inmiddels bekende plek te gaan. Een schuur met rietenkap stond in brand, wat eind augustus ook al twee keer vlak achter elkaar gebeurde. De politie heeft samen met buurtbewoners een eerste bluspoging gedaan. De brandweer nam […]


Voor vijfde keer brand in Botenbuurt – Regio25.nl zei:

[…] Brand 3: Opnieuw brand in schuurtje Bossulaan […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer