Oorzaak brand Agrifirm nog onduidelijk

Emmeloord – De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van een grote brand aan de Industrieweg afgelopen woensdag.

Veel nieuwsgierige mensen kwamen de afgelopen dagen een kijkje nemen bij de uitgebrande graanloods op het industrieterrein. De felle brand van woensdag heeft het gebouw van Agrifirm compleet verwoest, enkel alleen de muren staan nog deels overeind. De brandweer heeft vrijdag nog de laatste rokende resten uitgemaakt.

In de uitgebrande loods lag vier ton gerst opgeslagen, wat inmiddels buiten het gebouw is verzameld. Volgens De Stentor stond de loods op een lijst om binnenkort een monument te worden. Het was namelijk de laatste graanloods in Emmeloord.

Over de oorzaak van de brand, kon de brandweer of politie weinig zeggen. “Deze is vooralsnog onbekend en word nader onderzocht. Brandstichting zal hierbij niet worden uitgesloten”, aldus een politiewoordvoerder. Agenten hebben inmiddels een buurtonderzoek gedaan en camerabeelden bij bedrijven bekeken. De recherche zal alles uitgebreider gaan onderzoeken.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer