Ongeval op kruising Hogering/Tussenring Almere

Almere – Vanmorgen zijn 4 Almeerders betrokken geraakt bij een ongeval op de kruising Hogering/Tussenring in Almere. De Brandweer moest er aan toe pas komen om de slachtoffers te bevrijden uit hun voertuig.

Rond half 9 kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Éen van de bestuurders had nekklachten en moest zo stabiel mogelijk uit het voertuig worden bevrijd, dit werd door de Brandweer gedaan.

De andere drie Almeerders zijn ter plaatse ook nog door het ambulancepersoneel onderzocht, waarvan er twee ook met nekklachten vervoerd zijn naar een ziekenhuis. Alleen een bijrijder is met de schrik vrijgekomen.

Vermoedelijk heeft één van de bestuurders geen voorrang verleend waardoor de 2 in botsing kwamen. De echte toedracht van het ongeval moet nog onderzocht worden. Beide personenauto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer