N50 langdurig dicht na ernstig ongeval

Kampen/Ens – Maandagochtend 10 november werd de N50 in beide richtingen afgesloten na een ernstig ongeval bij de Eilandbrug bij Kampen. Verkeer van en naar Emmeloord moest omrijden.

Het ongeval gebeurde even na 05:30 uur. Een personenauto en een vrachtwagen kwamen frontaal in botsing. De auto scheurde door de harde klap in twee delen. De bestuurder zat bekneld in het voertuig en is bevrijd door brandweer- en ambulancepersoneel. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis. Door dit ongeval moest de N50 in beide richtingen worden afgesloten. Dit leidde tot lange files. Het verkeer werd omgeleid.

Rond 07:00 uur gebeurde op de N50 bij de Ramspolbrug een tweede ongeval. Daarbij waren drie personenauto’s betrokken. Een vrouw uit Emmeloord raakte licht gewond.

Het onderzoek van de politie was rond 10:00 uur afgerond. De voertuigen werden geborgen waarna de N50 weer werd vrijgegeven voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer