Motorrijder verongelukt op A6

Emmeloord – Een 38-jarige man uit Joure is zondagochtend 24 mei overleden nadat hij met zijn motor tegen een lantaarnpaal was aangereden. Door dit eenzijdig ongeval is de weg geruime tijd afgesloten geweest.

Het dodelijke ongeval deed zich rond 05:30 uur voor in de vogelkop van de A6, knooppunt Emmeloord in de richting van Lelystad. Door nog onbekende oorzaak is de man van de weg afgeraakt, vervolgens in de berm terecht gekomen en daarbij heeft hij een lantaarnpaal geraakt. Een getuige belde 1-1-2 nadat deze in de berm een motor zag liggen. Hulpdiensten kwamen ter plaatsen, maar konden niets meer doen. De opzittende was volgens de politie op slag dood.

Specialisten van de verkeersongevallen analyse hebben ter plaatse een technisch onderzoek verricht. De oprit van de N50 naar de A6 is geruime tijd afgesloten geweest voor dit onderzoek. De ANWB meldde dat om 09:45 uur de weg weer open werd gesteld.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer