Melding ongeval N50 blijkt loos alarm

Ens – De hulpdiensten werden vrijdagmiddag 19 november even na half vijf gealarmeerd voor een ongeval op de N50 tussen Emmeloord en Ens.

Volgens een voorbijganger zou er een auto in de sloot liggen. Hierop rukten de politie, brandweer, ambulance en Rijkswaterstaat met spoed uit. Eenmaal op de opgegeven locatie aangekomen was er niets van een ongeval te bekennen. De hulpverleners zochten verder want de locatie zou immers verkeerd gemeld kunnen zijn. Tot over de Ramspolbrug en weer terug werd er gezocht en ook de parallelwegen werden meegnomen, maar nergens werd iets bijzonders aangetroffen.

Na de zoekactie verzamelden de hulpdiensten zich op de carpoolplaats langs de N50 bij Ens. De alarmcentrale zocht nogmaals contact met de melder van het ongeval en die gaf aan dat de van de weg geraakte auto inmiddels was verdwenen. Daarmee wees alles op loos alarm. Na dit bericht zijn de hulpdiensten retour gegaan.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer