Stenengooier (19) opgepakt

Emmeloord – Een 16-jarig meisje is dinsdagavond 26 januari gewond geraakt toen een baksteen door een zijraam van een bus werd gegooid.

De politie was al een paar dagen bezig met een grondig onderzoek. Met behulp van getuigen is vrijdag 29 januari rond 12:00 uur een verdachte aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Emmeloord. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag. De politie sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Meisje gewond
Op dinsdag 26 januari rond 18:30 uur werden twee stenen naar lijnbus 141 gegooid. Dit gebeurde op de Amsterdamweg in Emmeloord, ter hoogte van verpleeghuis Talma Hof. Eén van de stenen vloog dwars door een zijraam en de andere steen ketste af. De vloer van de bus lag vol met glas.

Een 16-jarige meisje zat in de bus en werd door de steen geraakt. Zij liep een flinke hoofdwond op en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar is de snee in haar hoofd gehecht. Alle andere passagiers kwamen met de schrik vrij. Zij moesten overstappen in een andere bus.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer