Marknesserweg dicht na ongeval

Emmeloord – De Marknesserweg in Emmeloord was vrijdagmiddag 24 november enige tijd afgesloten vanwege een aanrijding tussen drie voertuigen.

Omstreeks 13:15 uur kwamen volgens getuigen twee auto’s kop-staart met elkaar in aanrijding. De achterste auto probeerde dit nog te ontwijken maar kwam ook nog op de andere weghelft frontaal met een tegenligger in botsing.

De inzittenden van de auto’s zijn door ambulancepersoneel op letsel gecontroleerd. Dit bleek mee te vallen. De politie heeft één van de bestuurders meegenomen naar het politiebureau. Mogelijk zou hij met drank op in de auto zijn gestapt.

De Marknesserweg was tussen de Kamperweg en de rotonde bij de Golfslag enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie deed onderzoek naar de precieze toedracht van de aanrijding. De zwaar beschadigde voertuigen zijn door een berger afgesleept.
Een reactie op “Marknesserweg dicht na ongeval”

Schaapjes zei:

Hoe krijg je dat voor elkaar binnen de bebouwde kom..


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer