Man trekt wapen bij fietsenwinkel

Urk – Aan de Lijkant op Urk is vrijdagmiddag 28 april de eigenaar van een fietsenwinkel bedreigd door een man met een vuurwapen.

Rond twee uur sprak de winkelier een verdachte man voor zijn zaak aan, maar werd daarop met een vuurwapen bedreigd. De dader zette het al snel op een lopen. De politie kwam met meerdere voertuigen ter plekke, maar troffen de gewapende man niet meer aan. Agenten hebben direct een opsporingsbericht verspreidt. In eerste instantie meldde de politie dat het om een overval ging, maar dit werd later gerectificeerd. Een politiewoordvoerster meldde dat er een onderzoek is gestart en dat getuigen zijn gehoord.

De man met het wapen is getint en ongeveer 30 jaar oud met kort krullend zwart haar. Hij is tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en heeft een smal postuur en een smal gezicht. De man droeg een rode of paarse jas en een zwarte broek.

De man is, samen met een tweede persoon, lopend vertrokken in richting van de Geul. Beide personen zijn momenteel nog spoorloos. Ook een politiehelikopter heeft een tijdje boven het dorp naar ze gezocht, maar zonder resultaat.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer