Man gearresteerd na steekincident

Emmeloord – Op vrijdagmiddag 3 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Hindeloopenstraat in Emmeloord.

Omstreeks 14:30 uur raakten twee vrouwen lichtgewond nadat een man hen stak. Beiden zijn ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie waren de man en de twee slachtoffers bekenden van elkaar.

De gewapende verdachte vluchtte na het incident een huis aan het Medemblikpad in. De politie verzamelde zich al snel rondom de woning. De verdachte was daar samen met een andere man, vrouw en een hond. Getuigen spraken van een gijzeling, maar de politie ontkent dit. “Wij hebben geen aanwijzingen dat de man de twee dwong in de woning te blijven. Mogelijk was de verdachte verward en ligt het incident in de relationele sfeer.”, aldus een woordvoerder van de politie.

Terwijl agenten het huis omsingelden en een politiehelikopter boven de Zuidert vloog, werd een arrestatieteam ingeschakeld. Na enige tijd zijn zij de woning binnengevallen om de verdachte in te rekenen. De twee personen werden uit het huis gehaald en zijn opgevangen door de politie. Ook hun hond werd naar buiten gebracht. De dader van het steekincident is even later in hetzelfde huis aangehouden door de gemaskerde agenten. Hij is geblinddoekt afgevoerd naar het politiebureau.

De politie doet onderzoek naar de precieze aanleiding van het steekincident.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer