Man ernstig gewond bij ongeval

Emmeloord – Op donderdagavond 22 november heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op het fietspad naast de Kuinderweg net buiten Emmeloord.

De politie meldde dat het ging om een aanrijding tussen een 17-jarig meisje uit het Friese Nijetrijne en een 40-jarige man uit Luttelgeest. “Het meisje kwam met haar snorfiets in aanrijding met de man. Hij lag al gewond op het pikkedonkere fietspad toen de botsing plaatsvond. Naast het slachtoffer werd zijn fiets gevonden.”, vertelde een woordvoerster van de politie. Het vermoeden is dat de man door een lelijke val gewond raakte. Mogelijk gebeurde dit tijdens het fietsen.

Bij aankomst van de hulpdiensten had de man een flinke hoofdwond en was hij slecht aanspreekbaar. Daarom werd er een traumahelikopter ingeschakeld. Samen met de arts van het mobiel medisch team is het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Over zijn huidige toestand kan de politie niets zeggen.

Het meisje hield, op de schrik na, niets aan het ongeval over. De snorfiets liep lichte schade op. Agenten hebben de fiets van de gewonde man meegenomen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer