Man en vrouw overleden na ongeluk Kuinderweg

Luttelgeest – Op de Kuinderweg heeft zaterdagavond 25 januari een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.

Volgens de politie botste een personenauto met drie inzittenden door onbekende oorzaak tegen een boom langs de weg tijdens het inhalen van een trekker. Dit gebeurde rond 19:45 uur.

Na de melding bij 112 waren de hulpdiensten snel ter plaatse. Een 78-jarige man uit Urk overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De twee andere inzittenden uit de auto werden met spoed naar ziekenhuizen in Heerenveen en Zwolle gebracht. Daar overleed een 82-jarige vrouw even later aan haar letsel. Hoe het met het derde slachtoffer gaat, is niet bekend.

Veel hulpdiensten
Er kwamen zeker vijf ambulances ter plaatse, alle hulp was nodig. Ook de brandweer assisteerde om de inzittenden uit de auto te bevrijden. De bestuurder van de trekker kwam met de schrik vrij.

De Kuinderweg (N351) was tussen de Burchtweg en de Oosterringweg urenlang, tot na middernacht, afgesloten voor het verkeer. De politie verrichtte uitgebreid sporenonderzoek om de precieze toedracht van het ongeluk te kunnen vaststellen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer