Man en hond gered uit auto te water

Emmeloord – De hulpdiensten zijn vrijdagochtend 27 maart rond half elf in actie gekomen voor een auto te water in Emmeloord.

Een Range Rover reed over de A6 toen het door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De auto eindigde in het water tussen de A6 en de Platinaweg. Een vrachtwagenchauffeur op de A6 zag het ongeluk gebeuren, zette zijn truck op de vluchtstrook stil en sprong het water in.

Omstanders en medewerkers van Hakvoort Professional hielpen de vrachtwagenchauffeur vanaf de kant. Hierdoor konden de automobilist en zijn hond uit de Range Rover worden gered. De man is opgewarmd in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Ook de hond bleef ongedeerd.

De heldhaftige vrachtwagenchauffeur heeft droge kleding gekregen bij Hakvoort waarna de man zijn weg kon vervolgen. De automobilist is even later ook in het bedrijf opgevangen.

De brandweer kwam onder andere met een duikteam ter plaatse maar voor hun was er weinig meer te doen. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto uit het water getrokken en afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer