Man aangehouden na bedreiging met wapen

Rutten – Op woensdag 8 oktober heeft de politie een 20-jarige man uit Rutten aangehouden nadat hij vermoedelijk een man had bedreigd met een stroomstootwapen.

Rond 23:00 uur kreeg de politie een melding van een man die was bedreigd met een wapen. Deze 48-jarige man uit Rutten reed op de Wrakkenweg toen hij ter hoogte van de rotonde werd verblind door een groot licht. Dit licht bleek afkomstig te zijn van een boot die aan de Ruttensevaart afgemeerd lag. De man zette zijn auto stil en liep naar de boot. Op de boot trof hij een jongeman aan die hem verzocht weg te gaan, hierbij liet deze man een stroomstootwapen zien.

De 48-jarige Ruttenaar belde de politie en gaf een duidelijk signalement door. Agenten gingen hierop terplaatse en troffen twee personen op de boot aan. Eén van hen voldeed aan het signalement, dit bleek de 20-jarige man uit Rutten te zijn. Agenten doorzochten de boot en vonden een vuurwapen en een stroomstootwapen. Beide zijn in beslag genomen. De 20-jarige man zit vast voor onderzoek en verhoor.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer