Lichtgewonden bij flinke aanrijding Muntweg

Emmeloord – Op de Muntweg, bij de op- en afritten van de A6, heeft vrijdag 17 september even voor 17:00 uur een flinke aanrijding plaatsgevonden.

Een personenauto botste in de flank van een bedrijfsbus met aanhanger. De bedrijfsbus kantelde door de flinke klap. De bestuurder van de bedrijfsbus wilde de A6 oprijden, maar zag vermoedelijk de auto over het hoofd bij het afslaan. Na de melding bij 112 kwamen de politie, twee ambulances en de brandweer met spoed ter plaatse.

In de bus zaten meerdere mannen, die onderweg waren van het werk naar huis. Eén van hen is dusdanig gewond geraakt dat vervoer per ambulance naar het ziekenhuis nodig was. De andere inzittenden zijn ter plekke aan lichte verwondingen behandeld. De automobilist is ook ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De Muntweg was gedeeltelijk afgesloten tot 19:00 uur. Verkeersregelaars hebben het verkeer omgeleid of langs het ongeval geleid. De twee zwaar beschadigde voertuigen zijn geborgen. Hierna is het wegdek gereinigd.

Dit kruispunt van de Muntweg is met regelmaat het ‘toneel’ van aanrijdingen. De hulpverleners spraken dat ook vandaag weer uit. Het waardoor is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk is het een combinatie van een te hoge snelheid en een verkeerd inschattingsvermogen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer