Lichtgewonde bij woningoverval

Emmeloord – Bij een overval op een woning aan de Hannie Schaftweg is maandagavond 11 februari een bewoner gewond geraakt.

De overval vond rond 18:30 uur plaats. Meerdere overvallers waren het huis binnengedrongen. Op dat moment was een echtpaar alleen thuis. Na de overval gingen de verdachten er in onbekende richting vandoor. Van hen ontbreekt momenteel nog elk spoor.

Bij de overval raakte één van de bewoners lichtgewond. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld. Of er iets buit is gemaakt is nog onbekend. Over de verdere toedracht van de overval kan de politie nog geen verdere informatie geven omdat dit het onderzoek zou kunnen schaden.

De recherche is druk bezig de zaak te onderzoeken en is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest of meer informatie hebben over de overval.

Getuigen gezocht
Bevond u zich maandag tussen 17:00 en 21.00 uur bijvoorbeeld op de Hannie Schaftweg en heeft u iets opvallends gezien zoals een opvallend geparkeerde auto of personen die u opvielen? Of hebt u bewakingscamera’s hangen waarop de mogelijke daders zichtbaar zijn? Dan kunnen kan de politie uw hulp goed gebruiken. Neem contact op met de recherche in Flevoland via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer