Lesauto en vrachtwagen botsen op Muntweg

Emmeloord – Een vrachtwagen kwam woensdagmiddag 28 oktober even na 16:30 uur in botsing met een lesauto op de Muntweg, ter hoogte van de oprit naar de A6.

De instructrice en de 17-jarige leerlinge van de rijschool zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar raakten niet gewond bij het ongeluk. Ook de vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. De brandweer kwam ook ter plaatse maar heeft alleen de voertuigen veiliggesteld.

De Muntweg was enige tijd in beide richtingen afgesloten vanwege de opruimwerkzaamheden. Het verkeer moest omrijden. Dit zorgde voor de nodige files en vertraging.

Over het hoofd gezien
De vrachtwagenchauffeur wilde afslaan naar de A6 en had voorrang moeten verlenen aan de rechtdoor gaande lesauto. Echter zag de vrachtwagenchauffeur de lesauto over het hoofd, waardoor de aanrijding onvermijdelijk was.

Op dit kruispunt vinden met regelmaat ongelukken plaats. Vermoedelijk komt dat door de combinatie van snelheid, onoplettendheid en niet goed overzicht op het kruispunt.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer