Ketelbrug korte tijd dicht na aanrijding

Swifterbant – De A6 tussen Lelystad-Noord en Nagele is donderdag 10 augustus rond het middaguur korte tijd voor het verkeer dicht geweest.

Op de Ketelbrug, vlak voor de slagbomen, kwamen een motorrijder en twee personenauto’s met elkaar in aanrijding. De hulpdiensten waren met meerdere voertuigen ter plekke, omdat er sprake zou zijn van beknelde slachtoffers. Volgens de politie zat de motorrijder met zijn voet even bekneld onder een auto. Hij is gestabiliseerd en met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Aanvankelijk werd ook een traumateam met de helikopter opgeroepen om medische assistentie te verlenen, maar onderweg werden zij geannuleerd. Andere betrokkenen kwamen met flinke schrik vrij.

De precieze toedracht van het ongeluk is nog onbekend. Op het ‘beruchte’ stuk bij de slagbomen van de Ketelbrug gebeuren met regelmaat ongelukken, veelal door onoplettendheid, aldus Rijkswaterstaat.

De Ketelbrug was ongeveer een half uur voor het verkeer richting Emmeloord afgesloten. Hierna werd de rechterrijstrook vrijgegeven. Een lange file was wel het gevolg, maar deze was na een uur dan ook verdwenen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer