Jongetje vast met vingers in bankje

Emmeloord – Brandweer, politie en ambulance zijn zaterdag 30 april rond 12:00 uur uitgerukt voor een niet-alledaags klusje aan de Riviéralaan in Emmeloord. Een jongetje kwam tijdens het spelen met twee vingers vast te zitten in een stalen bankje.  Omwonenden probeerden hem te los te maken. Echter mislukte dit, waarop werden de hulpdiensten werden ingeschakeld.

Twee vriendjes, waarmee het jongetje aan het spelen was, waarschuwden hun ouders. Deze kwamen naar het bankje toe en hebben geprobeerd de vingers los te trekken. Uiteindelijk lukte dit niet, omdat het jongetje er toch wel last van begon te krijgen. De opgeroepen hulpverleners wisten er wel raad mee. Met improvisatiewerk en een touwtje uit de brandweerwagen waren de twee vingers binnen een paar tellen vrij.

De jongen bleef tijdens de inzet flink en hield er weinig letsel aan over. Bezoek aan het ziekenhuis was dan ook niet nodig. Met een traumabeer van de brandweer kon het jongetje met zijn ouders weer naar huis.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer