Jongetje (3) omgekomen na aanrijding

Urk – Op zaterdagmiddag 5 oktober is een 3-jarig jongetje overleden na een aanrijding met een auto op de kruising van de Wijk 5 met de Wijk 6 op Urk.

Het ongeval gebeurde iets na één uur. Volgens de politie fietste het jongetje over straat en werd hij toen in het smalle straatje aangereden door de auto.

Naast de politie en twee ambulances, werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffertje is per ambulance, met ondersteuning van de arts van de traumahelikopter, naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Echter overleed het jongetje daar aan zijn verwondingen. De automobilist is erg ontdaan en voor verhoor naar het politiebureau gebracht.

De politie deed ter plekke uitgebreid onderzoek naar de precieze toedracht van de aanrijding. Terwijl agenten op straat de situatie in kaart brachten, maakte een politiehelikopter foto’s van bovenaf. Vervolgens landde het toestel aan de rand van het dorp, om de foto’s te kunnen delen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer