Inbrekers overlopen in De Erven

Emmeloord – In de nacht van zondag 24 op maandag 25 maart zijn er in de wijk De Erven in Emmeloord twee woninginbrekers overlopen.

De personen braken in bij een woning aan de Baronielaan, waarna zij al snel werden opgemerkt. Toen de politie ter plaatse kwam kozen de inbrekers het hazenpad. Hierbij is een inbreker door de sloot gevlucht en ontkomen. De andere inbreker verstopte zich in de wijk. Een politiehelikopter cirkelde een uur lang rondjes boven Emmeloord en twee speurhonden zochten in de bossages. Tegen de ochtend werd één verdachte, een 20-jarige Urker, op aanwijzing van de crew van de politiehelikopter, in de buurt aangehouden. De andere inbreker, die vluchtte via het water, is momenteel nog spoorloos. Rond 06:30 uur werd de zoekactie door de politie beëindigd. Het woninginbrakenteam heeft de zaak in onderzoek.

Woonwijk De Erven is vaker het doelwit van inbraken. Zo werden in januari dit jaar, ook van zondag op maandag, twee verdachten opgepakt na een nachtelijk avontuur met de politie.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer