Inbrekers opgepakt na zoekactie

Emmeloord – De politie heeft op de vroege ochtend van maandag 14 januari twee verdachten aangehouden na een heterdaad inbraak in Emmeloord.

Rond 03:00 uur kreeg de politie de melding van een woninginbraak in de wijk De Erven. Er zouden drie inbrekers op de vlucht zijn. Direct gingen meerdere agenten ter plekke en werd de wijk hermetisch afgesloten. Een zoekactie naar de inbrekers startte, hierbij werd ook een hondengeleider en de politiehelikopter ingezet. Al snel werd een eerste verdachte in de omgeving van de Delflandlaan en de Putten aangehouden. De tweede verdachte werd kort voor 07:00 uur gearresteerd in een auto op de Kennemerlandlaan. De derde inbreker is niet gevonden.

Getuigen gezocht
Inmiddels is het sporenonderzoek van de recherche in volle gang. De politie vraagt mensen met camerabeelden tussen 00:00 en 07:00 uur zich te melden. Ook worden bewoners gevraagd contact op te nemen als ze in deze nacht iets verdachts hebben gezien of gehoord. Zo kunnen er bijvoorbeeld nog spullen in de wijk liggen die van diefstal afkomstig zijn. In De Erven is de laatste tijd vaker ingebroken, daarom zijn buurtbewoners en de politie extra alert.
Een reactie op “Inbrekers opgepakt na zoekactie”

Gerrit Aling zei:

Goed werk van de Politie !!!
En op de juiste wijze aanpakken.
Zodat ze zich wel 3x bedenken om dit weer te doen.!!!!


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer