Hulpdiensten naar valse 112-melding

Emmeloord – Op maandag 15 mei zijn brandweer, politie en ambulance even na 22:00 uur uit voor een melding woningbrand aan de Noorderkroon.

De hulpdiensten werden massaal opgeroepen omdat er vermoedelijk ook nog personen in de brandende woning zouden zijn. Eenmaal ter plaatse snelde de brandweer met een waterstraal naar de woning toe. Echter bleek er na snel onderzoek helemaal niets aan de hand te zijn. Iemand had, volgens de politie, een valse 112-melding gedaan. De hulpdiensten konden daarom weer retour. De politie heeft het voorval met de betrokkenen afgehandeld.

“Helaas zijn er nog steeds mensen die “als grap” 112 bellen, maar niet begrijpen wat voor inzet er vervolgens door hulpverleners gedaan moet worden, terwijl wij mogelijk ergens anders harder nodig zijn. Wij pakken natuurlijk elke melding serieus op.”, melden de agenten via hun Facebookpagina.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer