Asbest vrijgekomen bij schuurbrand Schoterpad

Rutten – Dinsdagochtend 11 november brak er brand uit in een schuur aan het Schoterpad bij Rutten. In de schuur lag openhaardhout opgeslagen.

De brandweer werd om 08:09 uur gealarmeerd. Al snel bleek het om een grote brand te gaan en werd er om assistentie gevraagd. Dichte rook trok over de A6, waar het verkeer enige hinder van ondervond. Twee aangrenzende schuren gingen in vlammen op. De brandweer heeft overslag naar een naastgelegen woonhuis weten te voorkomen. Het sein brandmeester is rond 11:00 uur gegeven. Wel is men nog de gehele middag bezig geweest met nablussen.

Volgens de brandweer is er ook asbest bij de brand vrijgekomen. Er is tijdelijk geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Omliggende bedrijven en het Schoterpad waren afgezet vanwege het asbest. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer