Grote brand verwoest werkschuur Han Stijkelweg

Nagele – Op woensdag 5 november brak er een grote brand uit in een werkschuur aan de Han Stijkelweg bij Nagele. De brandweer kwam met meerdere blusgroepen ter plaatse.

De brand werd rond 17:20 uur gemeld bij de brandweer. Al snel werd er opgeschaald naar ‘Middelbrand’, waardoor de spuitgasten van Nagele assistentie kregen van de blusgroep uit Ens en een hoogwerker uit Lelystad. Bij aankomst van de eerste bluswagen was de brand al uitslaand. Een rookwolk trok over de A6 richting Tollebeek. Er werd verder opgeschaald naar ‘Grote brand’, waardoor ook blusgroepen uit Urk en Emmeloord gealarmeerd werden. Na ongeveer een uur blussen kon de brandweer het sein ‘brand meester’ geven.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De werkschuur is volledig verwoest door het vuur. Wel heeft de brandweer een naastgelegen schuur kunnen behouden. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer