Grote bende na inbraak bij Spar

Creil – Inbrekers hebben in de nacht van zondag 6 op maandag 7 mei een grote bende achtergelaten bij Spar ten Napel in Creil.

De dieven braken midden in de nacht in door de pui van de winkel aan de Graaf Florislaan open te breken. Hierna namen zij sigaretten en shag uit de tabakskast achter de kassa mee. Omwonenden en de eigenaar van de winkel hoorden al snel van de inbraak maar de dieven waren al gevlogen om in de kraag te kunnen vatten.

In de winkel ontstond een grote bende. Rond 09:00 uur was alles opgeruimd en kon de winkel weer worden geopend. Er wordt volgens de eigenaar niet vaak ingebroken in zijn supermarkt: “Dit is de tweede keer in 15 jaar. Het is wel even schrikken zeg.”, vertelt hij bij Omroep Flevoland.

De politie zoekt getuigen van de inbraak en heeft daarom maandagochtend een buurtonderzoek gehouden. Heeft u meer informatie? Bel dan met de recherche via 0900-8844.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer