Gewonden nadat busje tegen boom botst

Kraggenburg – Langs de Hertenweg bij Kraggenburg is maandagavond 24 juli een personenbusje tegen een boom gebotst. Meerdere inzittenden raakten gewond.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk doordat het busje uit moest wijken voor een tegenligger. De bestuurder maakte een stuurcorrectie de berm in waardoor het busje slipte en aan de andere kant van de weg tegen een boom tot stilstand kwam. Drie personen in het busje raakten gewond, maar konden wel zelfstandig uitstappen. De overige inzittenden kwamen met de schrik vrij. De toegesnelde politieagenten en het ambulancepersoneel ontfermde zich over de slachtoffers.

Uiteindelijk zijn twee personen met onbekend letsel met de ambulances naar een ziekenhuis gebracht. Het derde slachtoffer is ter plekke aan licht letsel behandeld. Het zwaar beschadigde busje is door een berger afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer