Gewonden na aanrijding tegen boom

Bant – Twee vrouwen zijn zaterdagavond 2 december gewond geraakt na een crash tegen een boom op de Banterweg tussen Emmeloord en Bant.

Door nog onbekende oorzaak raakte de personenauto van de weg waardoor het met volle snelheid tegen een boom botste en in een sloot tot stilstand kwam. Volgens de politie zaten er twee vrouwen in de auto. Zij raakten beiden gewond en moesten naar een ziekenhuis. De 54-jarige bestuurster moest een blaastest doen en bleek onder invloed van alcohol te zijn. De politie heeft haar rijbewijs ingenomen.

De bijrijdster zat langdurig bekneld in de auto en moest door de brandweer worden bevrijdt. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Ook een arts van het mobiel medisch team uit Groningen bood medische assistentie.

De weg was urenlang voor het verkeer afgesloten vanwege sporenonderzoek en bergingswerkzaamheden. Omstreeks 23:00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Foto 1: IngezondenLaat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer