Gewonden bij frontale botsing op N352

Schokland – Op de Schokkerringweg tussen Nagele en Ens heeft donderdagmiddag 10 juni een frontale aanrijding tussen twee auto’s plaatsgevonden.

Het ging rond 14:45 uur mis op de N352 ter hoogte van de kruising met de Palenweg. Volgens de politie probeerde één van de automobilisten een vrachtwagen in te halen bij een doorgetrokken streep, waarna een flinke botsing volgde.

De politie, brandweer en twee ambulances kwamen na de melding met spoed ter plaatse. De brandweer en ambulancedienst hebben de bestuurders uit hun auto’s bevrijd. Hiervoor moest een deur van één van de auto’s worden losgeknipt. De twee slachtoffers zijn per ambulances naar een ziekenhuis gebracht. Het is onbekend hoe het nu met hen gaat.

De N352 tussen Ens en Nagele was tot ongeveer 20:15 uur afgesloten voor het verkeer. De politie deed uitgebreid sporenonderzoek om de precieze toedracht van het ongeluk te kunnen vaststellen. Hierna zijn de zwaar beschadigde auto’s afgesleept en moest het wegdek nog worden gereinigd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer