Gewonden bij botsing scooter en auto

Emmeloord – Op het fietspad van de Kuinderweg (N351) bij Emmeloord heeft vrijdag 21 mei rond 14:00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Een scooter, welke over het fietspad reed, botste tegen de zijkant van een personenauto, toen de auto een erf af reed. Vermoedelijk zagen de twee bestuurders elkaar over het hoofd.

De twee opzittenden van de scooter raakten bij het ongeluk gewond. Het gaat om een 22-jarige en een 17-jarige jongen uit Emmeloord. Het tweetal is met spoed per ambulances naar een ziekenhuis gebracht. Het is onbekend hoe het nu met de jonge mannen gaat. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd.

De impact van de aanrijding was goed te zien. De scooter en auto hebben veel schade opgelopen. Op het fietspad stond een lang remspoor van de scooter. De politie deed ter plekke uitgebreid sporenonderzoek om de precieze toedracht van het ongeluk te achterhalen. Het verkeer had hier weinig hinder van.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer