Gewonden bij aanrijding met busjes

Emmeloord – Op de Hannie Schaftweg, net buiten Emmeloord, zijn vrijdag 15 juni twee busjes en een vrachtwagen met elkaar in aanrijding gekomen.

Het ongeluk gebeurde even voor 11:00 uur op de weg tussen de A6 en de Nagelerweg. Een personenbusje botste achterop een ander personenbusje, vermoedelijk doordat de truck voor hen remde. Het voorste busje botste hierdoor weer achterop de trailer van de vrachtwagen. Twee inzittenden uit het middelste voertuig raakten hierbij gewond. Zij zijn met onbekend letsel per ambulances naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het achterste busje en de vrachtwagenchauffeur bleven ongedeerd.

De Hannie Schaftweg was, tussen de A6 en de Nagelerweg, lange tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie deed onderzoek naar de precieze toedracht van de aanrijding.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer