Gewonde bij steekpartij op straat

Emmeloord – Bij een steekincident op de Goudenregenstraat in Emmeloord is woensdagochtend 27 november een vrouw gewond geraakt.

De melding van de steekpartij kwam rond 09:15 uur bij de hulpdiensten binnen. Bij aankomst werd de straat direct afgezet met linten.

Het slachtoffer van het steekincident is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gegaan. Volgens de politie is er geen sprake van ernstig letsel en gaat het naar omstandigheden goed met de vrouw.

De politie deed ter plekke onderzoek naar de aanleiding van de steekpartij. Hierbij werd een speurhond ingezet en tevens deden agenten een buurtonderzoek. Rond 11:00 uur werden de linten weggehaald en werd de straat weer vrijgegeven.

Veel onduidelijkheid
Wat er zich precies op straat heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Naar de dader(s) van het steekincident wordt nog gezocht. De politie hoopt dat eventuele getuigen zich melden. “Mogelijk hebben zij personen zien vluchten of hebben zij iemand iets horen roepen. We hebben geen signalement en weten zelfs niet of de dader een man of een vrouw is”, vertelde een woordvoerder.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer