Gewonde bij kop-staart aanrijding

Marknesse – Op de Vollenhoverweg, tussen Marknesse en Vollenhove, heeft donderdag 5 juli iets voor 06:00 uur een aanrijding plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak botste een personenauto hard achterop een andere auto, waardoor één van de voertuigen tientallen meters verderop tot stilstand kwam. Hierbij raakte een man gewond. De brandweerploegen uit Marknesse en Vollenhove kwamen ter plaatse en hebben de gewonde uit de auto bevrijdt door een tweetal deuren los te knippen. Het slachtoffer is hierna overgedragen aan ambulancepersoneel en met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De andere automobilist bleef ongedeerd.

Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en werden afgesleept. De weg was enige tijd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer