Gewapende overval op supermarkt

Emmeloord – Op een supermarkt aan de Lange Nering in Emmeloord heeft woensdagavond 8 november een gewapende overval plaatsgevonden.

De overval vond even voor 20:00 uur plaats bij een filiaal van de Jumbo. De dader bedreigde de aanwezige medewerkers met een vuurwapen en wilde geld. Met buit rende hij vervolgens de winkel uit en vluchtte een woonwijk in. Niemand raakte hierbij gewond.

Volgens de politie is de verdachte een man met een donkergetinte huidskleur, rond de 1.90 meter lang en ongeveer 30 jaar oud. Hij droeg een zwarte gewatteerde winterjas met capuchon, een donkerkleurige spijkerbroek en een zwarte bivakmuts. Emmeloorders werden via Burgernet gevraagd om naar de overvaller uit te kijken, maar zonder resultaat.

De politie zocht enige tijd met meerdere agenten en een speurhond naar de overvaller in de omgeving van het centrum. Tot op heden is de man nog noet gevonden.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en zoekt mensen die de vluchtende overvaller hebben gezien. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer