Forse buitenbrand langs Lemsterweg

Rutten – Op een boerenerf aan de Lemsterweg, tussen Bant en Lemmer, is dinsdagmiddag 15 mei rond half vijf een flinke brand ontstaan.

Door nog onbekende oorzaak vloog een aantal kuubskisten en een stapel met hout in brand nabij een mini-camping. De brandweer van Rutten en Lemmer kwamen ter plaatse om de brand te blussen. De vlammen kwamen enkele meters hoog en veroorzaakten veel rook. De rook trok over de akkers en weilanden en gaf geen gevaar voor de omgeving. De brandweer had het vuur snel onder controle. Wel nam het nablussen nog enige tijd in beslag. De verkoolde resten moesten uit elkaar worden gehaald om de brand compleet te kunnen doven.

Omdat de brandkraan aan de overkant van de weg lag, was de brandweer genoodzaakt slangen over de weg te leggen. De politie begeleidde het verkeer, met behulp van speciale bruggen, over de slangen heen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer