Forse brand in keuken van pizzeria

Urk – Bij pizzeria en grillhouse La Cassa in het oude dorp van Urk heeft donderdagavond 10 augustus een forse brand gewoed.

Volgens de brandweer brak het vuur rond 23:00 uur uit in de keuken van de eetzaak. Er kwam in korte tijd veel rook vrij, waardoor de politie een ruime afzetting maakte. De brandweer had het vuur snel onder controle en wist door deze adequate inzet uitbreiding naar de naastgelegen woningen te voorkomen. Volgens omstanders begon de brand mogelijk achter de oven in de keuken. Wat daar de precieze oorzaak van is geweest, is nog onduidelijk.

Een buurvrouw ademde rook in en is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld. Enkele naastgelegen woningen zijn uit voorzorg ontruimd geweest. De brandweer kon rond 01:00 uur inpakken.

Vrijdagochtend werd bij daglicht de flinke schade in de eetzaak pas echt goed zichtbaar. De familie Durmus, eigenaar van La Cassa, schrijft op Facebook ‘kapot te zijn’ van de gebeurtenis.

 
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer