Forse brand in Chinees restaurant Europalaan

Emmeloord – In de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 juni heeft er een forse brand gewoed in Chinees restaurant Ko Shing aan de Europalaan in Emmeloord. Boven het restaurant zaten nog mensen in hun woningen, deze zijn succesvol ontruimd.

Het vuur werd rond 02:00 uur ontdekt. De brandweer kwam ter plaatse en nam flinke rookontwikkeling waar. Er is vrij snel opgeschaald tot ‘Grote brand‘ en ‘GRIP 1‘. Dat wil zeggen dat er meerdere blusvoertuigen worden ingezet en een team ter plaatse komt voor de coördinatie van het incident.

De brandweer heeft een aantal deuren moeten forceren om bij de brand te komen. Het vuur was met behulp van schuim snel onder controle. Het sein brandmeester werd om 02:54 uur gegeven.

Ten tijde van de brand moesten ongeveer tien personen hun woningen verlaten. Uit voorzorg kwamen drie ambulances ter plekke. Uiteindelijk raakte niemand gewond, er hoefde geen personen mee naar het ziekenhuis.

Het restaurant heeft volgens de brandweer flinke schade opgelopen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Hier zal onderzoek naar gedaan worden.
Een reactie op “Forse brand in Chinees restaurant Europalaan”

Brand in restaurant mogelijk aangestoken l Regio25.nl zei:

[…] Zie ook: Forse brand in Chinees restaurant Europalaan […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer