Forse botsing tussen twee auto’s

Emmeloord – Op de kruising Espelerlaan met de Espelerweg (N351) vond woensdagmiddag 13 februari een tweezijdige aanrijding plaats.

Twee personenauto’s kwamen even voor 12:30 uur door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Beide bestuurders konden zelfstandig uitstappen. Eén van de mannen werd ter plekke door ambulancepersoneel aan licht letsel behandeld. Zijn hond, die bij de man in de auto zat, kwam met de schrik vrij. Wel was de hond flink aan het blaffen toen zijn baasje in de ambulance zat. Hulpverleners ontfermden zich over de hond. Uiteindelijk werd het tweetal weer herenigd. De andere automobilist zat alleen in zijn auto en bleef ongedeerd.

De kruising werd korte tijd helemaal afgesloten. Nadat het asfalt schoon was geveegd, kon het verkeer om en om het ongeval passeren. Een berger heeft even later beide fors beschadigde voertuigen afgesleept, waarna de weg weer in z’n geheel werd vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer